Wat eten we vandaag?

Wat eten we vandaag?

Het is een vraag die we onszelf bijna dagelijks stellen. We willen graag iets lekkers op tafel zetten, maar het moet ook snel en makkelijk te bereiden zijn. Gelukkig is er nu een oplossing met de overheerlijke Toversaus® marinade!

Perfecte marinade voor alles

Toversaus® is de perfecte marinade voor vlees, vis en groenten. Het is een unieke en licht pikante Caraïbische kruidenmix, gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals verschillende soja’s en pepertjes. En het beste van alles? Je hoeft je eten slechts 30 seconden te marineren voor de perfecte smaak. Maar als je de tijd hebt, laat het dan langer marineren voor nog meer smaak.

Eenvoudig en snel marineren met Toversaus®

Met Toversaus® kun je eenvoudig en snel heerlijke gerechten op tafel zetten. Marineer je vlees met Toversaus® als barbecue marinade en smeer of masseer het vlees in voordat je het op de barbecue legt. Zo krijgt het vlees een heerlijke smaak en ben je verzekerd van een geslaagde barbecue.

Surinaams eten met Toversaus®

Ook voor de Surinaamse keuken is Toversaus® de perfecte marinade. Gebruik het bijvoorbeeld als Surinaamse marinade voor kip of rundvlees. Marineer je vlees voordat je het bakt of grilt, en je krijgt een heerlijk smaakvol stuk vlees.

Vis marineren met Toversaus®

Vis marineren is ook heel gemakkelijk met Toversaus®. Gebruik de marinade bijvoorbeeld voor het marineren van zalm of witvis. Marineer je de vis door het in te strijken en grill of bak het daarna voor een heerlijke en gezonde maaltijd.

Wokken met Toversaus®

Voor groenten kun je Toversaus® gebruiken als woksaus. Gebruik bijvoorbeeld broccoli, paprika en champignons en wok ze met Toversaus® voor heerlijke gerechten. Met Toversaus® kun je alle kanten op en maak je van elk gerecht een feestmaal.

Toversaus® is puur

Toversaus® is niet alleen gemakkelijk en snel in gebruik, maar ook nog eens een smaakvolle optie voor het bereiden van eten. Het bevat geen bindmiddelen of gelijksoortige middelen. Zo kun je met een gerust hart genieten van je maaltijd. Je hebt maar weinig nodig voor een lekkere marinade of smaakmaker. Met een emmer van 3 kilo Toversaus® marineer je 45 kilo vlees, vis groente en meer. Dat geeft wel aan hoe puur het is!

Dus wat eten we vandaag?

Kortom, voor vandaag is wokken met Toversaus® het perfecte antwoord op de vraag: wat eten we vandaag? Het is snel, makkelijk en vooral ontzettend lekker. Probeer het zelf en laat je smaakpapillen verwennen met de beste marinade die er is. Zet je wok op het vuur doe je favoriete eten erin met een eetlepel Toversaus® en genieten maar.

Waar koop je Toversaus®?

Wil je Toversaus® marinade kopen? Dan kun je online terecht op onze website Toversaus®.nl Voor het gemak hebben we gratis heerlijke makkelijke recepten op de site erbij staan voor wokken, braden en grillen. Bestel vandaag nog en geniet van de beste smaakmaker voor al je gerechten.

 

Klik hier om je Toversaus® te bestellen