over ons

Toversaus® marinade van Street Food is een heerlijke Caraïbische marinade die speciaal is ontwikkeld om jouw favoriete gerechten nog smakelijker te maken. Het is de marinade die haar basis heeft in de authentieke Surinaamse keuken, en in de loop der jaren steeds verder verfijnd om tot de perfectie smaakcombinatie te komen.

Het doel van Toversaus® is om het voor jou gemakkelijker te maken om lekker eten te maken zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan. In een tijd waarin we allemaal drukke levens leiden en weinig tijd hebben om te koken zoals vroeger, groeit de behoefte aan authentieke smaken. Met Toversaus® maken we die smaken toegankelijk, zodat jij op deze manier toch kunt genieten van de overheerlijke smaken van toen.

Onze marinade is geen familierecept, maar de basis van lekker koken. We hebben er alles aan gedaan om het zo gemakkelijk mogelijk te maken om te gebruiken, zonder dat je concessies hoeft te doen aan de smaak. Of je nu gaat grillen, barbecueën, bakken, braden of wokken, met Toversaus® maak je van elk gerecht een feestmaal.

Probeer het zelf en ontdek waarom zo veel mensen fan zijn van onze heerlijke marinade. Smakelijk eten!

Street Food
gezellig samen!

Schrijf je hier in voor 10% korting op je eerst volgende bestelling